markt2

Over ons

Het doel van de marktenorganisatie is de promotie van de dorpskern Roggel.
De marktorganisatie is opgezet door de Roggels  winkeliers en is een onderdeel van de Ondernemensvereniging Roggel Neer en Heibloem. De MOR was de eerste in Midden-Limburg die structureel buitenmarkten organiseerde met vertier.
De markten hebben aantrekkingskracht uit de hele regio. Vele bezoekers komen weer elke keer terug.

De markten worden door vrijwilligers georganiseerd.

Er is entertainment voor een gevarieerd publiek.
Naast de gezellige buitenmarkt met een keur aan gevarieerde producten is er tijdens de markten in het gemeenschapshuis een snuffelmarkt.
Tevens is voor de jeugd en de liefhebbers achter ut Sjor om wat tegenwicht te bieden aan de Tirolerlolligheid, Tispelpop met stevige live/muziek georganiseerd door de Jongerwerkgroep. www.jwgroggel.nl

MarktenOrganisatie Roggel (MOR) organiseert hiervoor al meer dan 30 jaar buitenmarkten in Roggel. Jaarlijks terugkerende markten zijn de lentemarkt, tirolermarkt, herfstmarkt en kerstmarkt. Duizenden bezoekers genieten van de sfeer.

De tirolermarkt bijvoorbeeld is een groots opgezet markt op de 1e zondag van augustus met meer dan 100 kramen en veel vermaak en vertier rondom tirolermuziek. Gemiddeld trekt deze markt ruim 10.000 bezoekers.